- Skyl de søde kartofler, og kog dem i rigeligt vand i 15-20 minutter. Hæld vandet fra, skyl kartoflerne under koldt vand, og lad dem afkøle.
- Klargør, skyl og tør i mellemtiden zucchinierne og auberginen. Klargør champignonerne. Pil løgene, og skær dem i fire dele. Skyl salvien, ryst den tør, og træk bladene af stilkene.
- Pil de søde kartofler, halver dem på langs, og skær dem i brede skiver. Sæt kartoflerne og de klargjorte grøntsager skiftevis på spyddene.
- Varm olivenolien op i en stor grillpande, og steg grønsagsspyddene på alle sider i ca. 10 minutter. Tilsæt salviebladene helt til sidst. Smag spyddene til med salt og peber, og anret dem på tallerkener. Dryp med balsamicocreme, og drys med salvie. Serveres med creme fraiche.
Tilberedningstid: ca. 1 time