Tilberedning:
1. Forvarm ovnen til 200°C over og undervarme.
2. Bland pankorasp, chilipulver, salt, paprika og hvidløgspulver i en stor skål. Tilsæt olien og rør godt.
3. Bland soyadrik, limejuice og mel i en anden stor skål. Dyb først stavene af de søde kartofler i soyamælk og melblandingen og derefter i pankomixen og dæk stavene helt til. Placér de færdige stave på en bageplade med bagepapir.
4. Bag stavene i den forvarmede ovn i 30 minutter.
5. Mos avocadokødet med en gaffel i en skål, tilsæt limejuice, presset hvidløg og salt, og rør godt.
6. Når stavene af søde kartofler er færdige, så varm tortillaerne kort på begge sider på en pande uden fedtstof.
7. Smør tortillaerne med avocadocreme og top dem med hvidkål. Læg derefter de sprøde stave af søde kartofler ovenpå og server med koriander på toppen.
Forberedelsestid: ca. 45 minutter